Kotiapu

Hemma Bäst

Kotiapu Hemmabäst tarjoaa monipuolisesti kotiapua sinulle, joka haluat asua kotona, mutta kaipaat siihen tukea ja turvaa.

Meille kiireettömyys on sydämen asia ja kohtaamme sinut ennen kaikkea ihmisenä. Meille ei ole väliä, kaipaatko apua siivoamiseen tai ruuanlaittoon, vai haluatko vain kahvitteluseuraa. Me olemme täällä sinua varten.

Toimimme Sipoossa ja lähialueilla.

Yksinäisyyttä vastaan

Olen fysioterapia- ja kotipalveluyrittäjä Laura Eyvindson, jonka tunnette kenties yritykseni Smartfysion kautta. Minulla on kytenyt jo pitkään kaipuu tarjota lisäapua niille, jotka kaipaavat tukea ja turvaa kotiin.

Tämä ajatus lähti aikoinaan liikkeelle siitä, että olin töissä Norjassa ja Ahvenanmaalla kotihoidossa ja vuodeosastoilla. Se kiire millä työt piti hoitaa, ei jättänyt tilaa inhimillisyydelle, arvokkaalle kohtaamiselle tai kuuntelemiselle. Kun kiire ottaa yliotteen, ei aika riitä ihmisen kohtaamiselle, vaan työstä tulee mekaanista ja asiakas jää vaille sitä kontaktia, mitä hän ehkä kaipaa.

Minä haluaisin omalta osaltani pyrkiä ennaltaehkäisemään ja hidastamaan laitostumista, vaativan hoivan tarvetta, ja ennenkaikkea yksinäisyyttä, tarjoamalla fysioterapiaa ja kotipalveluita, jotka toteutetaan kuntouttavalla ja aktiivisella otteella, asiakasta kuunnellen ja kiireettömästi.
Voimme yhdessä tehdä ruokaa, pestä pyykkiä, hoitaa puutarhaa tai lähteä kävelylle. Tämä tuo sinulle laatua ja iloa elämään ja samalla mahdollistaa sen, että sinä voit asua pidempään omassa kodissasi.

En olisi ehkä uskaltanut lähteä suunnittelemaan Kotiapu Hemma Bäst -palveluita, ellei korona-aika olisi pysäyttänyt fysioterapiatoimintaani ja pakottanut minua kehittämään uutta.

Olen kehittänyt Kotiapu Hemma Bäst -palvelukonseptin, jotta sinä tai omaisesi saisitte mahdollisimman turvallisen ja mielekkään elämän kotona, vaikkakin kaipaisit siihen vähän apua.

Meiltä saat juuri sinulle tai omaisellesi sopivan avustajan. Hän on sinun omaystäväsi, joka tulee luoksesi ilman kiirettä ja tekee kanssasi niitä asioita ja askareita, joita itse haluat.