Hemma Bäst

Hemma Bäst erbjuder mångsidig hemhjälp till dig, som vill bo hemma men som behöver hjälp och stöd till det. Vi jobbar utan tidspress och vi bemöter dig framför allt personligt.

För oss spelar det ingen roll om du behöver hjälp med städningen eller matlagningen eller vill du ha kaffesällskap. Vi är här för dig.

Vårt verksamhetsområde är Sibbo med omnejd.

Laura mot ensamhet

Jag är fysioterapi- och hemhjälpsföretagare Laura Eyvindson, som ni kanske känner bäst via mitt företag Smartfysio. Jag har länge längtat efter att få erbjuda tilläggshjälp åt dem som behöver stöd och hjälp hem.

Tanken började gro då jag jobbade i Norge och på Åland i hemtjänsten och på bäddavdelningen. Den tid som var beräknad för arbetet gav inte en möjlighet åt mänsklighet, värdigt bemötande eller för att lyssna. Då brådskan får övertaget finns det inte rum för att bemöta människan, utan arbetet blir mekaniskt och kunden blir utan den kontakt som behövs.

Jag vill för egen del sträva till att förebygga och förhindra anstaltvård, behovet av krävande vård och framför allt ensamhet genom att erbjuda fysioterapi och hemtjänster som utförs med ett rehabiliterande och aktivt tag och med att lyssna på och ha tid för kunden.

Vi kan göra mat tillsammans, tvätta kläder, göra trädgårdsarbete eller gå på en promenad. Det här ger dig kvalitet och glädje i livet och möjliggör samtidigt det att du kan bo längre i ditt eget hem.

Jag skulle kanske inte ha vågat planera Hemma Bäst -service ifall inte coronatiden skulle ha stannat upp min fysioterapiverksamhet och tvingat mig till att skapa något nytt.

Jag har utvecklat Hemma Bäst -servicekonceptet för att du eller din anhöriga ska få ett så tryggt och trevligt liv hemma som möjligt, även om du behöver lite hjälp till det. 

Hos oss hittar du just den rätta assistenten för dig eller din anhörige. Assistenten är din egen vän som besöker dig utan tidspress och gör sådana sysslor med dig som du själv vill.